Vrabotuvanje.com - Работник со искуство во пекарство - Љубљана, Ново Место, Марибор, Врхника, Крањ - ПОДРАВКА ГРУПА
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Работник со искуство во пекарство

Љубљана, Ново Место, Марибор, Врхника, Крањ

Application deadline:

  • ПОДРАВКА ГРУПА
 
ПОДРАВКА ГРУПА е една од водечките прехранбени компании во југоисточна, централна и источна Европа. Многу потрошувачи ја препознаа вредноста на нашите производи на повеќе од 60 пазари на сите пет континенти.
 
Ве повикуваме да станете дел од ПОДРАВКА ГРУПА во меѓународната прехранбена и пекарска компанија ЖИТО д.о.о. во Словенија.
 
Поради проширувањето на обемот на работењето вработуваме повеќе работници на работното место:
 
 
 
РАБОТНИК СО ИСКУСТВО ВО ПЕКАРСТВО 
 
 
Опис на работата:
  • вршење работа во производство,
  • производство и пакување на производи,
  • самостојна подготовка на сите видови производи за тесто,
  • контрола на комори, печки, машински линии, машини за пакување и миксери,
  • прифаќање и подготовка на суровини за рецепти.
 
 
Очекуваме:
  • ССС образование квалификуван пекар, 
  • ССС од било кој смер со задолжително искуство во пекарство
  • задолжително работно искуство во пекарство (минимално 1 година)
  • возачка дозвола Б категорија.
 
 
Нудиме:
  • работа во три смени,
  • стимулативно плаќање
  • регулирање на работна дозвола и дозвола за престој во Словенија,
  • сместување во близина на работното место,
  • работен однос за периодот на важење на работната дозвола, со можност за продолжување
 
 
Можни места на работа: Љубљана, Ново Место, Марибор, Врхника, Крањ. 
 
Ако сте сигурни дека ги исполнувате нашите очекувања, испратете ја вашата апликација со релевантни докази и мотивационо писмо електронски преку полето Аплицирај, или директно на тел.: 00386/1-5876-141.

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Other amounts to 22.029 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more