Vrabotuvanje.com - Келнер/ка и Шанкер/ка - Скопје - ГРАНЧЕ ДОО
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Келнер/ка и Шанкер/ка

Скопје

Application deadline:

  • ГРАНЧЕ ДОО


КЕЛНЕР
и ШАНКЕР
(м/ж)

ЗА НАС

Гранче е ресторан кое се стреми да понуди уникатно искуство. Тежнееме кон користење на свежи, локални, сезонски производи кои ги избираме со голема грижа и внимание. Се што правиме е приготвено секојдневно од нашиот прекрасен тим во кујна и послужен од тимот со подеднаков ентизијазам.
Сакаме да креираме комфортни јадења, кои вооедно изненадуваат и воодушевуваат. Тоа го правиме црпејќи инспирација од македонски традиционални рецепти на кои им даваме твист или со експериментирање на нови вкусови и техники.
Се трудиме да бидеме општествено одговорна компанија, грижејќи се за своите вработени, заедницата и природата.

ШТО НУДИМЕ?

  • Вработување на неопределено и полно работно време од 40 часа.
  • Работа во смени.
  • Пријатна работна атмосфера. 
  • Зголемување на плата и позиција согласно со стажот и перформансите. 
  •  

Гранче има потреба од проширување на нашиот тим. Доколку ти се допаѓа нашата приказна и сакаш да бидеш дел од неа испрати ни твоја кратка биографија преку полето Брза Апликација или побарај не на 071200560.


Локација:

Бул. 8ми Септември бр. 18
Комплекс Ми Да

 









 

пОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Образование во областа на угостителството ќе се земе како предност.
  • Претходно  работно искуство на иста или слична позиција ќе се земе како предност. 
  • Желба за експериментирање со храна и со нови техники, истражување на вкусови и комбинации.
  • Проактивност, одговорност и добри организациски вештини.
  • Соработка и тимска работа. 
  • Комуникациски вештини и професионален однос со клиенти.
  • Висока свест за ред и хигиена.
  •  

 

 

 

 


 

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 20.094 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more