Vrabotuvanje.com - Готвач - Загреб - SNIP D.O.O.
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Готвач

Загреб, Croatia

Application deadline:

  • SNIP D.O.O.




Македонскиот ресторан беше отворен во 2014 година и се наоѓа на ул. Краљ Звонимир бр.78 во Загреб.

Интимната и пријатна атмосфера со фантастичните вкусови на јадења од изворни и традиционални македонски рецепти и стиховите и мелодиите на македонската народна музика сигурно ќе остави силен и незаборавен впечаток кај сите. Поради зголемен обем на бизнис, ве бараме доколку се јавите на шаниот оглас.

ГОВАЧ (М/Ж)

Опис на работно место:
  • Пожелно искуство на скара
  • Подготовка на топли/ладни јадења и подготовка и контрола на квалитетот на приготвените јадења
  • Примена на кулинарски методи и техники
  • Почитување на дадени кулинарски норми и процедури при подготовка на јадења
  • Изнесување на храна, контрола на подготовка до послужување
  • Усогласеност со хигиенски и безбедносни прописи и стандарди
  • Детално познавање на менито
  • Сортирање на стоки по фрижидери и подготовка на залихи
  • Добро познавање на основната работа и процесите на готвење
  • Работна рутина, умешност и брзина
  • Сите други задачи зададени од главниот готвач
Услови:
  • ССС, мајстор за угостителство, готвач
  • 5 години работно искуство како готвач
  • Страст за готвење
  • Справување со тимска работа
  • Уредност, точност и доверливост во примената на сите процедури
  • Работливост и амбиција
Што нудиме:
  • Изработка на работна дозвола
  • Обезбедено сместување
  • Работете во текот на целата година
  • Тимска работа во смени
  • Конкурентна плата на пазарот
  • Обезбеден и стимулирачки приход

 Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават преку полето Брза Апликација.

 

 

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 20.094 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more