Vrabotuvanje.com - Комерцијалист - Мерчендајзер/ка - Скопје - ФУД БАР ДОО
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Комерцијалист - Мерчендајзер/ка

Скопје

Application deadline:

  • ФУД БАР ДОО


МАГАЦИОНЕР - СПРЕМАЧ
 

Услови:

  • Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност
  • Претходно работно искуство  во трговија со прехранбени производи од најмалку 3 години, како и познавање на продажните објекти
  • Искуство во подготовка на извештаи
  • Искуство со компјутери и мобилни апликации, активно познавање на MS Office
  • Возачка дозвола Б -категорија (активен возач)

Личен профил:

  • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
  • Флексибилност за работа на терен
  • Креативност и самоиницијативност
  • Способност за индивидуална и тимска работа и градење на тимски дух
  • Деловна култура

Одговорности и задачи:

  • Обврска за редовна посета на маркетите за кои е задолжен
  • Проверка на состојбата на сите производи на друштвото во маркетите за кои е задолжен, следење излез на производите и нарачките
  • Следење рокови, изложеност на артиклите, уредност и контрола на цени
  • Надополнување на производите на рафт
  • Изготвување на неделни и месечни извештаи
  • Спроведување на потребни маркетинг активности кај клиентите, презентација и промотивни активности
  • Следење на залихи
  • Комуникација со постоечки коминтенти
  • Подобрување на пласман на артикли и нивни позиции

Ние нудиме: 

  • Редовна плата која може да прогресира во зависност од перформансите и работната успешност
  • Службен мобилен и службено моторно возило
  • Позитивна и пријатна работна атмосфера
  • Можност за професионален развој
Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават преку полето "Брза Апликација".

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Warehousing and Logistics amounts to 25.063 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more