Vrabotuvanje.com - Помошник келнер / Келнер / Шанкер / Келнер/ка - Скопје - ЛИМАК ДОО
Share
Tweet
Share
Send to friend

Помошник келнер / Келнер / Шанкер / Келнер/ка

Скопје

Application deadline:

  • ЛИМАК ДОО
 
 

Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Skopje HOTEL *****, recently opened the doors.
We are encouraging all qualified and enthusiastic people to apply for one of our available positions and become a proud and longterm staff member of our Limak Family.

Помошник келнер/ка

 

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од дадената област ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на албански и турски јазик ќе се смета за предност
  • Мотивирана, одговорна и посветена личност
  • Флекибилна личност, подготвена за тимско работење

Работни задачи и обврски

  • Одговорно и навремено ги врши секојдневните задачи и се грижи истите да се одвиваат непречено
  • Води грижа за одржување на уредноста во ресторанот
  • Води грижа за уредноста на инвентарот кој што се користи во секојдневното работење и негово одржување
  • Вклучен е во послужувањето и одржувањето на позитивно искуство на нашите гости

.

Келнер/ка

 

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од најмалку 2 години на дадената позиција
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање албански и турски јазик ќе се смета за предност
  • Мотивирана, одговорна, и посветена личност
  • Флексибилна, организирана личност подготвена за тимско работење во динамична средина
  • Љубезна личност со одлични комуникациски способности

Работни задачи и обврски:

  • Одговорно и навремено ги врши секојдневните задачи и се грижи истите да се одвиваат непречено
  • Води грижа за одржување на уредноста во ресторанот
  • Активно ги применува утврдените стандарди на работа, обезбедувајќи квалитетна услуга на највисоко ниво
  • Се грижи за одржување на позитивното искуство на нашите гости

.

Шанкер/ка

 

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од најмалку 2 години како бармен/бариста
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на албански и турски јазик ќе се смета за предност
  • Мотивирана, одговорна, и посветена личност
  • Флексибилна, организирана личност подготвена за тимско работење во динамична средина
  • Љубезна личност со одлични комуникациски способности

Работни задачи и обврски:

  • Водење на евиденција за потрошените производи и набавка на истите
  • Се грижи за одржување на уредноста и хигиената во шанкот
  • Одговорно и навремено извршување на секојдневните задачи
  • Водење евиденција за истекот на роковите на производите
  • Се грижи за одржување на позитивното искуство на нашите гости
  • Се грижи за спроведување и одржување на стандардите на хотелот, и обезбедува квалитетна услуга на највисоко ниво

Келнер/ка - Мини бар

 

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од најмалку 2 години на дадената позиција
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на англиски и турски јазик ќе се смета за предност
  • Мотивирана, одговорна, и посветена личност
  • Флексибилна, организирана личност подготвена за тимско работење во динамична средина
  • Љубезна личност со одлични комуникациски способности

Работни задачи и обврски:

  • Водење евиденција за потрошените артикли, и навремено набавување на истите
  • Се грижи за редовно дополнување на потрошените производи во мини-барот
  • Врши редовна проверка за уредноста и снабденоста на мини-барот
  • Водење евиденција за истекот на роковите на производите
  • Се грижи за спроведување и одржување на стандардите на хотелот, и обезбедува квалитетна услуга на највисоко ниво

 

Аплицирајте преку полето Брза Апликација. Во исчекување сме да Ве запознаеме!

Fast apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 20.094 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more