Vrabotuvanje.com - Процесен инженер - технолог - Скопје - Жито Лукс АД Скопје
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Процесен инженер - технолог

Скопје

Application deadline:

  • Жито Лукс АД Скопје

 

ЖИТО ЛУКС Ад Скопје, водечка Компанија од областа на прозводство на леб, брашно и пекарски производи, поради проширување на својот тим во Производство- Пекара, има потреба од:
 
 
ПРОЦЕСЕН ИНЖЕНЕР - ТЕХНОЛОГ
      
 

Работни задачи:

  • Го води технолошкиот процес на линијата за производство;
  • Го реализира добиениот налог за производство и одговара за квалитетот и квантитетот на производите;
  • Врз база на анализата за квалитетот на суровините го воспоставува технолошкиот процес;
  • Одговорен е за спроведување на производната спецификација и рецептура ;
  • Ги порачува суровините од магацинот за суровини за дневни потреби;
  • Ги распоредува вработените на линијата по работни места;
  • Ги предава готовите производи во магацин со соодветна документација;
  • Врши контрола на селектираните неусогласени производи;
  • Врши пополнување на контролни листови за производство и целосна документација и евиденција;
  • Учествува во обука на нововработените на работното место и ги запознава со нивните обврски и упатствата за работа;

Потребни квалификации:

  • Универзитетска диплома
  • Познавање на Microsoft Office
  • Можност за работа во смени (прва, втора и трета)

Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV)  не подоцна од 17ти Октомври 2024 година, на следната адреса ЖИТО ЛУКС АД Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 44, Скопје или електронски преку Брзата Апликација.

Само најтесниот избор на кандидати ќе биде контактиран. Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Crafts and Manufacturing amounts to 24.798 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more