РЕСТОРАН
Опис на работното место:
Менаџерот на набавка е одговорен за планирање, координирање и спроведување на сите процеси за набавка на храна, пијалаци и други потребни материјали за ресторанот. Неговата улога е да обезбеди квалитетни производи по најповолни цени, да развива одржливи односи со добавувачи, и да гарантира дека залихите секогаш ги задоволуваат барањата на кујната и менаџментот.
- Планирање и организирање на редовни и специјални набавки на производи за ресторанот.
- Одржување на односи со постоечките добавувачи и барање нови за подобри услови.
- Следење и преговарање за цени, услови на испорака и квалитет на производите.
- Следење на залихите и воспоставување оптимален инвентар за избегнување на вишок или недостиг.
- Обезбедување дека сите набавки се во согласност со стандардите за квалитет и здравје.
- Контрола на документи и фактури за секоја набавка и соработка со финансискиот сектор.
- Управување со буџетот за набавки и следење на трошоците за максимална ефикасност.
- Надгледување на приемот и проверка на квалитетот на производите при испорака.
- Висока нето плата со можност за раст;
- Годишни бонуси базирани на перформанси;
- Можности за професионален развој и напредок;
- Обука на кандидатот во склоп на работењето;
- Годишни бонуси и регрес;
- Можност за брзо напредување;
- Работно окружување со динамичен и креативен тим.
Кандидатите кои сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) преку полето Брза Апликација,со задолжителна назнака за која позиција аплицираат.
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледувани.