Vrabotuvanje.com - Оператор во производствен погон - Скопје - ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО Скопје
Share
Tweet
Share
Send to friend

Оператор во производствен погон

Скопје

Application deadline:

  • ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО Скопје

 
СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ РЕСЕН Подружница Производство Скопје
Има потреба од работник на работно место
 

ОПЕРАТОР
во производствен погон

 

СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ  Подружница Производство Скопје има потреба од оператор/ка во производен погон во Скопје. Вработениот ќе работи во 3 смени и тоа прва смена од 06-14 часот, втора смена од 14-22 часот и трета смена од 22-06 часот.

 

Потребни квалификации:
  • ССС 
  • Со или без работно искуство 
  • Основно познавање на англиски јазик
 
Очекувани вештини и способности:
  • Организациски способности; 
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
  • Способност за индивидуална и тимска работа и
  • Поседување возачка дозвола Б категорија (активен возач).
 
Што нудиме:
  • Сите законски дефинирани додатоци за работа во смени, ноќна работа, вкупен работен стаж, регрес
  • Стабилни и натпросечни примања во кондиторска индустрија за сите што сакаат да напредуваат
  • Организиран оброк
  • Месечни награди согласно постигнати резултати
  • Натпросечен регрес за годишен одмор.
 
Вашата професионална биографија (CV) можете да ja испратите преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака на позицијата.

 
Напомена: 
  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
  • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
  • Траење на огласот и рок на пријавување 10 работни дена од објава на огласот.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

     

Fast apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Crafts and Manufacturing amounts to 24.798 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more