Vrabotuvanje.com - Персонал за работа / Касиер / Помошник во кујна - Струга - Струга - Бургер Кинг
Share
Tweet
Share
Send to friend

Персонал за работа / Касиер / Помошник во кујна - Струга

Струга

Application deadline:

  • Бургер Кинг

 

 

Бургер Кинг
за потребите на новиот ресторан во СТРУГА кој треба да се отвори во 2025, има потреба од следната работна позиција:

Персонал за работа / Касиер / Помошник во кујна
за полно и скратено работно време (full и part time)

Бараме работници со:

  • Завршено средно образование;
  • Со или без претходно работно искуство.

Потребни квалификации:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност;
  • Тимска работа и професионален однос кон клиентите;
  • Самоиницијативност и посветеност на работата;
  • Со позитивен став.

Ние нудиме:

  • Платена обука во некој од постоечките BK ресторани во Скопје и Тетово;
  • Професионална и позитивна работна атмосфера;
  • Работа во одлични услови и под одлични стандарди;
  • Динамична средина во која трудот се вреднува и се гради натпреварувачки дух;
  • Атмосфера во која максимално се ценат различностите;
  • 40 (или 20) работни часа неделно;
  • 2 слободни денови во неделата;
  • Флексибилен распоред на смените;
  • Платен минат труд;
  • Дополнително платени празнични (250%), неделни (150%), ноќни часови (235%)...
  • Доколку има потреба од прекувремена работа - секој еден прекувремен час е платен дополнително, повеќе од двојно;
  • Редовен годишен одмор и платен регрес за годишен одмор (К-15);
  • Оброк за време на смената;
  • За доцните смени - превоз од работното место до дома со сопствен сервис за превоз;
  • Платени прегледи и обуки;
  • Можност за личен развој и напредување во хиерархијата на компанијата;
  • Можност за градење кариера.

Сите заинтересирани кандидати своите биографии може да ги испратат преку полето Брза Апликација!

Fast apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Sales amounts to 22.310 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more