- Одговорен за инвентарот и работните површини и уреди
- Прием на потребни суровини (со писмена потврда)
- Припрема и подготовка на суровини за оброк
- Правилно чување на сировините и готвените јадења
- Да има основни познавања од менијата
- Да внимава на декларациите
- Пакување на оброци
- Да пополнува листи за редовно чистење и одржување
- Да внаимава на рокот на истакнатите декларации
- Да врши редовно миење и чистење со дезинфекција на средствата за работа , работните површини
- Извршува задолженија по налог на претпоставениот
Образование, квалификација, професионалано работно искуство:
- Средно образование;
- Пожелно е работно искуствo на исто рабетно место
- Работење и однесување во согласност со принципите на деловната комуникација и поведение;
- Познавање на сите услуги кои ги нуди друштвото
Лични карактеристики:
- Навремено исполнување на работните задачи;
- Способност за справување со стрес;
- Организираност;
- Доверливост;
- Лојалност кон друштвото;
- Одговорност;
- Одлучност и креативност
- Тимски работник