Vrabotuvanje.com - Супервизор/ка, Одговорен/на за подготовка на појадок / Слаткар/ка - Скопје - ЛИМАК ДОО
Share
Tweet
Share
Send to friend

Супервизор/ка, Одговорен/на за подготовка на појадок / Слаткар/ка

Скопје

Application deadline:

  • ЛИМАК ДОО
 
 

Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Skopje HOTEL *****, recently opened the doors.

We are encouraging all qualified and enthusiastic people to apply for one of our available positions and become a proud and longterm staff member of our Limak Family. We are looking for staff for our restaurant:.

Супервизор/ка, Одговорен/на за подготовка на појадок

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено средно образование од областа на угостителство
  • Претходно работно искуство од минимум 2 години во угостителски објети
  • Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност
  • Флексибилна, организирана личност подготвена за тимско работење во динамична средина
  • Љубезна личност со одлични комуникациски способности
  • Мотивирана, одговорна и посветена личност

РАБОТНИ ОБВРСКИ И ЗАДАЧИ:

  • Навремено завршување на подготовките за појадок
  • Одговорен/на за навремено подготовување и дополнување на делот за појадок
  • Се грижи за правилно и уредно  поставуање на храната
  • Води евиденција и се грижи за одржување квалитетот на храната која се подготвува и се поставува на пределот за појадок
  • Посветено работи во согласност со поставените правила и стандарди за работа на хотелот

.

Слаткар/ка

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено средно образование од областа на угостителство
  • Претходно работно искуство од минимум 2 години во угостителски објети
  • Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност
  • Флексибилна, организирана личност подготвена за тимско работење во динамична средина
  • Љубезна личност со одлични комуникациски способности
  • Мотивирана, одговорна и посветена личност

РАБОТНИ ОБВРСКИ И ЗАДАЧИ:

  • Задолжен/а за подготовка на торти, десерти и други пецива
  • Декорирање на десертите и пецивата во склад со стандардите на хотелот
  • Одговорен/на за следење на залихите и порачување на потребните состојки за работа
  • Посветено работи во согласност со поставените правила и стандарди за работа
  • Креативно осмислува нови десерти и внесува нови свежи идеи за подготовка на десерти, торти и други пецива

 

Аплицирајте преку полето Брза Апликација. Во исчекување сме да Ве запознаеме!

Fast apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 20.094 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more