Vrabotuvanje.com - Готвачи - Струга - Струга и Охрид - ИНДУСТРИ СЕРВИС ДОО
Share
Tweet
Share
Send to friend

Готвачи - Струга

Струга и Охрид

Application deadline:

  • ИНДУСТРИ СЕРВИС ДОО
  • Address: ул. Магдалена Антова бр.32, 1000 Скопје
  • Web: http://industriservis.mk

 

Индустри Сервис, компанија специјализирана за организирана исхрана и индустриски кетеринг која е водечка во областа, отвара своја кујна во Magna International Inc водечки светски добавувач на автомобилски компоненти – Струга

Задоволство ни е да ве поканиме да бидете дел од нашиот тим. Станете дел од нашата успешна приказна која ја раскажуваме веќе 22 години, во кои подготвивме над 20.000.000 оброци за нашите клиенти.

За таа цел имаме потреба од:

ГОТВАЧИ - 2 извршител

Што нудиме:

  • Обезбедена континуирана обука и поддршка во сите работни процеси
  • Обезбеден превоз
  • Обезбеден топол оброк
  • Исплата на годишен регрес (К-15)
  • Исплата на сите додатоци на плата согласно Закон за работни односи
  • Колективно осигурување на вработените од незгода 24/7

Должности и одговорности:

  • Прием, складирање и манипулација со храна
  • Организација на потребните количини за дообработка на храна
  • Термички третман на храна
  • Одлични познавања за безбедно ракување со храна
  • Работа со конвектоматски печки (конвектомати) ќе се смета за предност

Потребни квалификации и способности:

  • Завршено средно образование
  • Организациски способности и самоиницијативност
  • Претходно работно искуство во дејноста ќе се смета за предност
  • Тимска работа
  • Висока свест за лична хигиена
  • Одговорност и доверливост и самоиницијативност
  • Работа под притисок

 

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат преку полето Брза Апликација
Контакт тел.078/414-299

Веб страна: http://industriservis.mk/

 

 
 
Fast apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 20.094 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more