Vrabotuvanje.com - За сите оние кои сакаат да работат во КУЈНА: Потребни се 10 ГОТВАЧИ и ПОМОШНИЦИ ГОТВАЧИ!
Share
Tweet
Share
Send to friend

За сите оние кои сакаат да работат во КУЈНА: Потребни се 10 ГОТВАЧИ и ПОМОШНИЦИ ГОТВАЧИ!

За сите оние кои сакаат да работат во КУЈНА: Потребни се 10 ГОТВАЧИ и ПОМОШНИЦИ ГОТВАЧИ!

1. Приватната установа за социјална заштита на стари лица ХАНТЕРС ЛАЈФ Петровец, има потреба од ГОТВАЧ

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

2. Отворена позиција за ПОМОШНИК ГОТВАЧ/КА - за кандидати со минимум ССС

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

3. Skopje Marriott Hotel вработува Готвач / Cook

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

4. Hotel Panoramika Design & Spa вработува ПОМОШНИК ГОТВАЧ/КА - Работно време: 06:00-14:00 (се однесува за хотелски појадок)

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

5. Hotel Panoramika Design & Spa вработува ГОТВАЧ/КА - ​Работно време: 06:00-14:00 (се однесува за хотелски појадок)

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

6. Хотел Александар Свер има потреба да вработи работници на следната работна позиција: ПОМОШНИК ГОТВАЧ/КА

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

7. Limak Skopje Luxury Hotel вработува ГОТВАЧИ и ПОМОШНИЦИ ГОТВАЧИ

  • CHEF DE PARTIE COLD – помошник готвач/ка за ладна кујна
  • CHEF DE PARTIE HOT – помошник готвач/ка за топла кујна
  • COMMIE – помошник готвач/ка 

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

8. Новоотворен ресторан во Скопје, бара персонал за работа: Готвач, Помошник готвач

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

9. Ресорт Маврово има потреба од следниве работни позиции: ГОТВАЧ / ПОМОШНИК ГОТВАЧ / САЛАТЕР (Можност за сезонска работа или за подолго)

  • Основна плата + Додатоци на плата согласно Закон за работни односи (минат труд, работа во недела, работа на празник, прекувремено работно време);
  • Сместување и 3 оброци дневно;
  • 8 слободни денови во месецот;
  • Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;
  • Бесплатна карта за жичарница во денови кога работи жичарницата;
  • Можност за обуки, напредок, награди, тим билдинг активности

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

10. DAILY food & wine вработува ГОТВАЧ/КА

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more