Vrabotuvanje.com - Хигиеничар/ка и Садопер/ка - Скопје - ГРАНЧЕ ДОО
Podijeli
Tweet
Podijeli
Pošalji prijatelju

Хигиеничар/ка и Садопер/ка

Скопје

Rok prijave:

  • ГРАНЧЕ ДОО
  • Adresa: СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ 2/1/11, 1000 СКОПЈЕ


ХИГИЕНИЧАР
и САДОПЕР
(м/ж)

ЗА НАС

Гранче е бистро кое се стреми да понуди уникатно искуство. Тежнееме кон користење на свежи, локални, сезонски производи кои ги избираме со голема грижа и внимание. Се што правиме е приготвено секојдневно од нашиот прекрасен тим во кујна и послужен од тимот со подеднаков ентизијазам.
Сакаме да креираме комфортни јадења, кои вооедно изненадуваат и воодушевуваат. Тоа го правиме црпејќи инспирација од македонски традиционални рецепти на кои им даваме твист или со експериментирање на нови вкусови и техники.
Се трудиме да бидеме општествено одговорна компанија, грижејќи се за своите вработени, заедницата и природата.

ШТО НУДИМЕ?


Вработување на неопределено и полно работно време од 40 часа;
Работа во смени;
Пријатна работна атмосфера;
Зголемување на плата и позиција согласно со стажот и перформансите. 

Гранче отвара уште една локација и поради тоа има потреба од проширување на нашиот тим. Доколку ти се допаѓа нашата приказна и сакаш да бидеш дел од неа испрати ни твоја кратка биографија преку полето Брза Апликација или побарај не на 071200560.



 

 









 

пОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ


Образование во областа на угостителството ќе се земе како предност; 
Претходно  работно искуство на иста или слична позиција ќе се земе како предност;
Проактивност, одговорност и добри организациски вештини; 
Соработка и тимска работа; 
Комуникациски вештини и професионален однос со клиенти;
Висока свест за ред и хигиена. 

 

 

 

 


 
Brza prijava
Pošalji prijatelju Isprintaj

USPOREDITE SVOJU PLAĆU

Prosječna plaća u kategoriji
Turizam i ugostiteljstvo iznosi 20.094 MKD.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

Vrabotuvanje.com.mk koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje