Vrabotuvanje.com - Оператор во производствен погон - Скопје - ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО Скопје
Podijeli
Tweet
Podijeli
Pošalji prijatelju

Оператор во производствен погон

Скопје

Rok prijave:

  • ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО Скопје

 
СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ РЕСЕН Подружница Производство Скопје
Има потреба од работник на работно место
 

ОПЕРАТОР
во производствен погон

 

СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ  Подружница Производство Скопје има потреба од оператор/ка во производен погон во Скопје. Вработениот ќе работи во 3 смени и тоа прва смена од 06-14 часот, втора смена од 14-22 часот и трета смена од 22-06 часот.

 

Потребни квалификации:
  • ССС 
  • Со или без работно искуство 
  • Основно познавање на англиски јазик
 
Очекувани вештини и способности:
  • Организациски способности; 
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
  • Способност за индивидуална и тимска работа и
  • Поседување возачка дозвола Б категорија (активен возач).
 
Што нудиме:
  • Сите законски дефинирани додатоци за работа во смени, ноќна работа, вкупен работен стаж, регрес
  • Стабилни и натпросечни примања во кондиторска индустрија за сите што сакаат да напредуваат
  • Организиран оброк
  • Месечни награди согласно постигнати резултати
  • Натпросечен регрес за годишен одмор.
 
Вашата професионална биографија (CV) можете да ja испратите преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака на позицијата.

 
Напомена: 
  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
  • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
  • Траење на огласот и рок на пријавување 10 работни дена од објава на огласот.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

     

Brza prijava
Pošalji prijatelju Isprintaj

USPOREDITE SVOJU PLAĆU

Prosječna plaća u kategoriji
Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 24.798 MKD.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

Vrabotuvanje.com.mk koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje