Vrabotuvanje.com - Пекар/ка, Слаткар/ка, Продавачка (со послужување) - Скопје - КРИН Т.П. СЛАТКАРНИЦА РИСТО АТАНАС ДРУМЧЕКОВ
Podijeli
Tweet
Podijeli
Pošalji prijatelju

Пекар/ка, Слаткар/ка, Продавачка (со послужување)

Скопје

Rok prijave:

  • КРИН Т.П. СЛАТКАРНИЦА РИСТО АТАНАС ДРУМЧЕКОВ
  • Adresa: ул.Васил Главинов бр.3, 1000 Скопје
  • Telefon: 075-270-701 ​
  • Osoba za kontakt: Ристо Друмчеков

 

​​Слаткарница Крин има четири продажни објекти од кои две слаткарници.Првата е “Кафе-Слаткарница Крин” на локација ул.Васил Главинов бр.3, уште од 25 декември 1996 година а втората е “Слатко и Солено” на локација Илинденска бб, отворена во февруари 2019 година и две продавници од брендот “Шеф”, едната на локација Васил Главинов бр.3, веднаш до “Кафе-Слаткарница Крин”и другата на Ул.Рузвелтова бр.23.

Слаткарница Крин има потреба од:
 

Пекар/ка, Слаткар/ка, Продавачка (со послужување)

 

 
Опис на работата:
(
Продавачка (со послужување))
  • Послужување 
  • Презентација и продажба на слатки производи
  • Одржување на чистота и ред во слаткарницата

(Слаткар/ка)

  • Подготовка на слатки и десерти
  • Одржување на чистота и хигиена во работниот простор
  • Работa во тим и комуникација со клиентите

(Пекар/ка)

  • Подготовка и печење на разни видови , колачи и печива
  • Одржување на чистота во работниот простор
  • Соработка со тимот и учење од искусни колеги
Услови:
  • Искуство е пожелно, но не е задолжително
  • Способност за работа во тим
  • Желба за учење и комуникација со клиенти

Нудиме:

  • Пријателска работна средина
  • Можност за усовршување и стекнување нови вештини
  • Конкурентна плата
 
Вашите пријави испратете ги преку полето Брза Апликација.
Тел. за контакт 078-338-927 ​Андријана
Brza prijava
Pošalji prijatelju Isprintaj

USPOREDITE SVOJU PLAĆU

Prosječna plaća u kategoriji
Prodaja (Trgovina) iznosi 22.310 MKD.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

Vrabotuvanje.com.mk koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje