Vrabotuvanje.com - Помошници готвачи (Dream Zone - Diamond mall) - Скопје - ЛИМАК ДОО
Podijeli
Tweet
Podijeli
Pošalji prijatelju

Помошници готвачи (Dream Zone - Diamond mall)

Скопје

Rok prijave:

  • ЛИМАК ДОО

Do you want to be part of the Diamond Team?

We offer the opportunity to be part of the team of Limak Doo Skopje, the Mixed-use complex Project, where you will be able to realise your vision, creativity and to apply your professional knowledge. 

 

DIAMOND MALL за потребите на забавниот центар DREAM ZONE бара:

ПОМОШНИЦИ ГОТВАЧИ

Работни задачи и одговорности:

  • Подготвува припреми за различни оброци согласно насоките на претпоставеното лице
  • Врши проверка на рокот и траењето на продуктите
  • Спроведува правилно складирање и чување на храната
  • Има одговoрност за правилна примена на стандардите за потготовка на храна
  • Се грижи за одржување на хигиена во кујната
  • Подготовува салати и предјадења по насоки на претпоставениот
  • Води евидентни пописи за трошокот во кујна и води евиденција за секој подготвен оброк на дневна основа
  • Други задачи по налог на претпоставено лице

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
  • Средно образование пожелно угостителско училиште
  • Брзина и способност за работа со кратки рокови
  • Одговорна личност и посветеност кон работата
  • Проактивна, вредна, енергична и лојална личност

Компанијата нуди:

  • Загарантирана почетна плата од 35.000 денари
  • Годишен одмор во интервал од 21 ден
  • Додаток на плата за топол оброк
  • Можности за личен раст и развој
  • Позитивна и забавна работна атмосфера

 

Со нетрпение чекаме да те запознаме.

Brza prijava
Pošalji prijatelju Isprintaj

USPOREDITE SVOJU PLAĆU

Prosječna plaća u kategoriji
Turizam i ugostiteljstvo iznosi 20.094 MKD.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

Vrabotuvanje.com.mk koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje