Vrabotuvanje.com - Возач / Доставувач на храна - Скопје - Далма Фоод и кетеринг сервис дооел
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Огласот не е активен. Пријавувањето е невозможно.

Возач / Доставувач на храна

Скопје

Рок за пријавување:

  • Далма Фоод и кетеринг сервис дооел

Kога во 2005 година започна со работа Далма Фоод & Кетеринг Сервисот, „амбициозниот проект“ нè претвори во престижна кетеринг компанија, лидер во Скопје и пошироко, препознатлива по својот единствен стил, по извонредниот квалитет и конкурентната цена.

Секој детаљ од подготовката на храната, од визијата па сè до послужувањето за нас е исклучително важен. Нашата услуга е резултат на залагањето на врвни готвачи, организатори, келнери и друг персонал. Извонредно вкусната храна, секогаш подготвена од најсвежи производи, приготвена од врвни мајстори, сервирана според последните кулинарски трендови, е само дел од нашата богата понуда во која досега се увериле илјадници наши клиенти и нивните гости.

 
Возач / Доставувач на храна​
 
 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Претходно работно искуство ќе се смета на иста позиција ќе се смета за предност
  • Возачка дозовла Б - категорија (активен возач)

 

Одговорности и задачи:

  • Достава и поврат на производи
  • Одговорност за навремена и точна достава на робата до крајната цел
  • Изготвување на извештај на достава
  • Грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото

Личен профил:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Ведра личност, со позитивен став
  • Љубезност и педантност
  • Тимска работа и професионален однос кон клиенти

 

Доколку сте заинтересирани за оваа позиција, Ве молиме испратете ја Вашата биографија преку полето Брза Апликација.

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде