Vrabotuvanje.com - Помошник келнер / Келнер / Шанкер - Скопје - ЛИМАК ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Огласот не е активен. Пријавувањето е невозможно.

Помошник келнер / Келнер / Шанкер

Скопје

Рок за пријавување:

  • ЛИМАК ДОО
 
 

Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Skopje HOTEL *****, recently opened the doors.

We are encouraging all qualified and enthusiastic people to apply for one of our available positions and become a proud and longterm staff member of our Limak Family.

Помошник келнер

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Минимум завршено средно образование
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на албански и турски јазик ќе се смета за предност

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Вредна и енергична личност
  • Самоиницијативност и посветеност кон работата
  • Способност за работа под притисок​

.

Келнер

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од 2 години на иста позиција
  • Претходно работно искуство на иста позиција
  • Познавање на англиски јазик

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Професионален однос
  • Способност за индивидуална и тимска работа

.

Шанкер

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство од 2 години на иста позиција
  • Претходно работно искуство на иста позиција
  • Пожелно предходно работно искусто како бармен/бариста
  • Познавање на англиски јазик

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Професионален однос
  • Способност за индивидуална и тимска работа
     

Аплицирајте преку полето Брза Апликација. Во исчекување сме да Ве запознаеме!

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде