Vrabotuvanje.com - Хигиеничар/ка и Садопер/ка - Скопје - ГРАНЧЕ ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Хигиеничар/ка и Садопер/ка

Скопје

Рок за пријавување:

  • ГРАНЧЕ ДОО
  • Адреса: СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ 2/1/11, 1000 СКОПЈЕ


ХИГИЕНИЧАР
и САДОПЕР
(м/ж)

ЗА НАС

Гранче е бистро кое се стреми да понуди уникатно искуство. Тежнееме кон користење на свежи, локални, сезонски производи кои ги избираме со голема грижа и внимание. Се што правиме е приготвено секојдневно од нашиот прекрасен тим во кујна и послужен од тимот со подеднаков ентизијазам.
Сакаме да креираме комфортни јадења, кои вооедно изненадуваат и воодушевуваат. Тоа го правиме црпејќи инспирација од македонски традиционални рецепти на кои им даваме твист или со експериментирање на нови вкусови и техники.
Се трудиме да бидеме општествено одговорна компанија, грижејќи се за своите вработени, заедницата и природата.

ШТО НУДИМЕ?


Вработување на неопределено и полно работно време од 40 часа;
Работа во смени;
Пријатна работна атмосфера;
Зголемување на плата и позиција согласно со стажот и перформансите. 

Гранче отвара уште една локација и поради тоа има потреба од проширување на нашиот тим. Доколку ти се допаѓа нашата приказна и сакаш да бидеш дел од неа испрати ни твоја кратка биографија преку полето Брза Апликација или побарај не на 071200560.



 

 









 

пОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ


Образование во областа на угостителството ќе се земе како предност; 
Претходно  работно искуство на иста или слична позиција ќе се земе како предност;
Проактивност, одговорност и добри организациски вештини; 
Соработка и тимска работа; 
Комуникациски вештини и професионален однос со клиенти;
Висока свест за ред и хигиена. 

 

 

 

 


 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде