Vrabotuvanje.com - Послужувач на храна - Скопје - СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Послужувач на храна

Скопје

Рок за пријавување:

  • СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
 
 
СПЕЦИЈАЛ-ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје е компанија со 30 годишна традиција која поради понатамошен развој објавува оглас за:
 
Послужувач на храна

 
Работни Должности:
  • Се грижи за работењето на кантината согласно законските прописи и стандардите на Друштвото;
  • Се грижи за имиџот и угледот на кантината;
  • Се грижи за организирање на просторот во кантината;
  • Се грижи за праќање на нарачки за нова роба;
  • Помага во готвењето, врши служење на готова храна;
  • Задолжен да извршува други работи по барање на претпоставениот.
  • Дели порции по претходно утврдени стандарди
  • Води евиденција за количина и изглед на пецивата
  • Одговорен е за прием на роба и соодветна документација
 
Образование, квалификација, професионалано работно искуство:
  • Средно образование;
  • Пожелно е работно искуство во Друштво за производство, трговија и угостителство;
  • Работење и однесување во согласност со принципите на деловната комуникација и поведение;
  • Познавање на сите услуги кои ги нуди друштвото
 
Лични карактеристики:
  • Навремено исполнување на работните задачи;
  • Способност за справување со стрес;
  • Организираност;
  • Доверливост;
  • Лојалност кон друштвото;
  • Одговорност;
  • Одлучност и  креативност
  • Тимски работник
 
Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на преку полето Брза Апликација.
 
Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде