Vrabotuvanje.com - Оператор во производствен погон - Скопје - ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Оператор во производствен погон

Скопје

Рок за пријавување:

  • ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО Скопје

 
СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ РЕСЕН Подружница Производство Скопје
Има потреба од работник на работно место
 

ОПЕРАТОР
во производствен погон

 

СВИССЛИОН-АГРОПЛОД ДООЕЛ  Подружница Производство Скопје има потреба од оператор/ка во производен погон во Скопје. Вработениот ќе работи во 3 смени и тоа прва смена од 06-14 часот, втора смена од 14-22 часот и трета смена од 22-06 часот.

 

Потребни квалификации:
  • ССС 
  • Со или без работно искуство 
  • Основно познавање на англиски јазик
 
Очекувани вештини и способности:
  • Организациски способности; 
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
  • Способност за индивидуална и тимска работа и
  • Поседување возачка дозвола Б категорија (активен возач).
 
Што нудиме:
  • Сите законски дефинирани додатоци за работа во смени, ноќна работа, вкупен работен стаж, регрес
  • Стабилни и натпросечни примања во кондиторска индустрија за сите што сакаат да напредуваат
  • Организиран оброк
  • Месечни награди согласно постигнати резултати
  • Натпросечен регрес за годишен одмор.
 
Вашата професионална биографија (CV) можете да ja испратите преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака на позицијата.

 
Напомена: 
  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
  • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
  • Траење на огласот и рок на пријавување 10 работни дена од објава на огласот.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

     

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде