Vrabotuvanje.com - Пекар/ка, Слаткар/ка, Продавачка (со послужување) - Скопје - КРИН Т.П. СЛАТКАРНИЦА РИСТО АТАНАС ДРУМЧЕКОВ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Пекар/ка, Слаткар/ка, Продавачка (со послужување)

Скопје

Рок за пријавување:

  • КРИН Т.П. СЛАТКАРНИЦА РИСТО АТАНАС ДРУМЧЕКОВ
  • Адреса: ул.Васил Главинов бр.3, 1000 Скопје
  • Телефон: 075-270-701 ​
  • Лице за контакт: Ристо Друмчеков

 

​​Слаткарница Крин има четири продажни објекти од кои две слаткарници.Првата е “Кафе-Слаткарница Крин” на локација ул.Васил Главинов бр.3, уште од 25 декември 1996 година а втората е “Слатко и Солено” на локација Илинденска бб, отворена во февруари 2019 година и две продавници од брендот “Шеф”, едната на локација Васил Главинов бр.3, веднаш до “Кафе-Слаткарница Крин”и другата на Ул.Рузвелтова бр.23.

Слаткарница Крин има потреба од:
 

Пекар/ка, Слаткар/ка, Продавачка (со послужување)

 

 
Опис на работата:
(
Продавачка (со послужување))
  • Послужување 
  • Презентација и продажба на слатки производи
  • Одржување на чистота и ред во слаткарницата

(Слаткар/ка)

  • Подготовка на слатки и десерти
  • Одржување на чистота и хигиена во работниот простор
  • Работa во тим и комуникација со клиентите

(Пекар/ка)

  • Подготовка и печење на разни видови , колачи и печива
  • Одржување на чистота во работниот простор
  • Соработка со тимот и учење од искусни колеги
Услови:
  • Искуство е пожелно, но не е задолжително
  • Способност за работа во тим
  • Желба за учење и комуникација со клиенти

Нудиме:

  • Пријателска работна средина
  • Можност за усовршување и стекнување нови вештини
  • Конкурентна плата
 
Вашите пријави испратете ги преку полето Брза Апликација.
Тел. за контакт 078-338-927 ​Андријана
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде