Vrabotuvanje.com - Менаџери (раководители на смена и ресторан) - Струга - Струга - Бургер Кинг
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Менаџери (раководители на смена и ресторан) - Струга

Струга

Рок за пријавување:

  • Бургер Кинг

 

Бургер Кинг
за потребите на новиот ресторан во СТРУГА кој треба да се отвори во 2025, има потреба од следната работна позиција:

МЕНАЏЕР
за полно работно време (full time)

Бараме работници со:

  • Завршено високо образование;
  • Одлично познавање на англиски или турски јазик;
  • Претходно работно искуство на слична (менаџерска) позиција ќе се смета за предност.

Потребни квалификации:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност;
  • Тимска работа и професионален однос кон клиентите;
  • Самоиницијативност и посветеност на работата;
  • Со позитивен став.

Ние нудиме:

  • Платена обука во некој од постоечките BK ресторани во Скопје и Тетово;
  • Професионална и позитивна работна атмосфера;
  • Работа во одлични услови и под одлични стандарди;
  • Динамична средина во која трудот се вреднува и се гради натпреварувачки дух;
  • Атмосфера во која максимално се ценат различностите;
  • 40 работни часа неделно;
  • 2 слободни денови во неделата;
  • Флексибилен распоред на смените;
  • Компетитивна плата во нето износ поголем од 50 000 денари;
  • Платен минат труд;
  • Дополнително платени празнични часови (250%)
  • Редовен годишен одмор и платен регрес за годишен одмор (К-15);
  • Оброк за време на смената;
  • Платени прегледи и обуки;
  • Можност за личен развој и напредување во хиерархијата на компанијата;
  • Можност за градење кариера.

Сите заинтересирани кандидати своите биографии може да ги испратат преку полето Брза Апликација!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде