Vrabotuvanje.com - Помошник во кујна - Скопје - СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Помошник во кујна

Скопје

Рок за пријавување:

  • СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
 
 
СПЕЦИЈАЛ-ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје е компанија со 30 годишна традиција која поради понатамошен развој објавува оглас за:
 
Помошник во кујна

 
Работни должности:
  • Одговорен за инвентарот и работните површини и уреди
  • Прием на потребни суровини (со писмена потврда)
  • Припрема и подготовка на суровини за оброк
  • Правилно чување на сировините и готвените јадења
  • Да има основни познавања од менијата
  • Да внимава на декларациите
  • Пакување на оброци
  • Да пополнува листи за редовно чистење и одржување
  • Да внаимава на рокот на истакнатите декларации
  • Да врши редовно миење и чистење со дезинфекција на средствата за работа , работните површини
  • Извршува задолженија по налог на претпоставениот

Образование, квалификација, професионалано работно искуство:

  • Средно образование;
  • Пожелно е работно искуствo на исто рабетно место
  • Работење и однесување во согласност со принципите на деловната комуникација и поведение;
  • Познавање на сите услуги кои ги нуди друштвото

Лични карактеристики:

  • Навремено исполнување на работните задачи;
  • Способност за справување со стрес;
  • Организираност;
  • Доверливост;
  • Лојалност кон друштвото;
  • Одговорност;
  • Одлучност и креативност
  • Тимски работник
 
Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на преку полето Брза Апликација.
 
Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде