Vrabotuvanje.com - Работници за магацинско работење - спремачи на роба - Скопје - КОЛИД ФУДС ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Работници за магацинско работење - спремачи на роба

Скопје

Рок за пријавување:

  • КОЛИД ФУДС ДООЕЛ
  • Адреса: ул.6 С.Колешино, 2400 Струмица
  • Веб страна: http://www.kolidfoods.com

 

ВОДЕЧКА КОМПАНИЈА ВО УВОЗ И ДИСТРИБУЦИЈА НА FMCG ПРОИЗВОДИ ГО ПРОШИРУВА СВОЈОТ ТИМ!

Вработуваме:

РАБОТНИЦИ ЗА МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ - СПРЕМАЧИ НА РОБА

 

Вашите работни задачи ќе вклучуваат:

  • Работа во магацин со контролирана температура (+4°C до -18°C)
  • Подготвување на роба за испорака
  • Редење на стока на палети и незино стречирање
  • Грижа за исправноста и квалитетот на производите
  • Одговорност за документациата поврзана со магацинското работење
  • Извршување на дополнителни задачи по налог на раководителот

Потребни квалификации:
  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно искуство е предност, но не е задолжително
  • Живеалиште во Скопе 
 
Што бараме во вашиот профил:
  • Одговорност, организираност и посветеност
  • Способност за тимска работа и работа под притисок
  • Брзина и ефикасност во работењето
  • Желба за напредок и усовршување
 
Што нудиме?
  • Стабилно вработување во успешна компаниа со традициа и раст
  • Месечни бонуси за продуктивност
  • Работно време: понеделник – петок
  • Празнични пакетчиња за Нова Година и Велигден
  • Можност за напредување и професионален разво
  • Воведна обука и поддршка од тимот
  • Приатна и поддржувачка работна средина 

 
Вашата професионална биографија (CV) можете да ги испратите преку полето „Брза Апликација“.
 
Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде